Betta pÄ The International!

betta pĂ„ esport ‱ esport ‱ esport betting ‱ esport turnering ‱ the international

0
(0)

I de allra första turneringarna inom esport var det inte ovanligt att första priset var ett presentkort eller nÄgon mindre datorpryl. Nu kan spelare göra upp om över 33 miljoner dollar i prispengar i The International, den största turningen för spelet Dota 2. Det om nÄgot visar esportens explosionsartade utveckling. The International arrangeras varje Är och lockar miljoner av tittare pÄ nÀtet. Kvaliteten pÄ matcherna Àr hög och eventet passar perfekt för dig som vill spela pÄ esport i vÀrldsklass.

Betta pÄ the international!
Betta pÄ The International 2021

Hur fungerar The International?

The International har ett turneringsformat, inte helt olikt ett VM i till exempel ishockey. Först börjar det med ett gruppspel, Àven kÀnt som round-robin. I The International 2019 mötte alla lag de andra lagen i sin grupp en gÄng. Gruppspelet anvÀnds för att fÄ fram en ranking av lagen dÀr de lÀgst placerade lagen blir utslagna frÄn turneringen, medan övriga lag gÄr vidare till slutspelet. HÀr Àr situationen lite speciell, eftersom The International likt en del andra esporter har ett format med double elimination. Det betyder att lagen mÄste förlora tvÄ gÄnger för att bli utslagna frÄn slutspelet.

Vid en förlust skickas laget ner och fĂ„r spela mot andra förlorande lag om att hĂ„lla drömmen vid liv. Reglerna kan tyckas lite komplicerade, men allt blir tydligt nĂ€r man följer The International och kan se grupptabellerna och upplĂ€gget för slutspelet rent visuellt. Fördelen Ă€r ocksĂ„ att lag som fĂ„tt en tuff motstĂ„ndare tidigt i slutspelet har en teoretiskt chans att ta sig tillbaka, istĂ€llet för att omedelbart bli utslagna. 

Vilka lag fÄr tÀvla i The International?

FrÄn början fick alla lag en inbjudan av Valve, den stora spelutvecklaren bakom Dota 2. PÄ senare Är har formatet utvecklats och nu finns Dota Pro Circuit dÀr lag kan samla poÀng. I Dota Pro Circuit ingÄr en rad turneringar dÀr de största kallas Majors, likt Grand Slams i sporten tennis. Lag mÄste samla poÀng under sÀsongen och förhoppningsvis fÄ tillrÀckligt mÄnga för att fÄ vara med i The International. Konkurrensen Àr hÄrd och alla lag som kvalificerar sig kommer vara fulla av proffs pÄ spelet Dota 2. Det gÄr inte att ha nÄgra svaga kort i laget om man ska fÄ tillrÀckligt mÄnga ranking poÀng för att kvala in.

Betting tips för The International

Vinnarspel Àr alltid ett sÀkert kort, men inom just Dota 2 finns nÄgra spel som kan vara roliga att prova. Handikappsspel Àr perfekt för att fÄ bÀttre odds pÄ storfavoriter redan i gruppspelet. Du kan betta pÄ att de krossar motstÄndaren och vinner utan att förlora nÄgon karta. Har du bra kÀnsla för enskilda spelare kan du betta pÄ vem som först dödar en hjÀlte, eller vem som dödar flest antal hjÀltar under en match. Likt för all betting mÄste du ocksÄ göra mycket research. The International har lag frÄn hela vÀrlden och sÀrskilt de kinesiska lagen kan vara svÄra att ha koll pÄ, trots att de hör till de bÀsta i vÀrlden. Om du lÀr dig mer om dem har du chansen att hitta bra odds nÀr de ska möta europeiska och amerikanska lag.

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Speltipsar.se » Betta pÄ The International!

Speltipsar.se Ă€r en oberoende jĂ€mförelsesajt för spelbolag som tillhandahĂ„ller odds och betting. Tredje part kan Ă€ndra eller avbryta bonusar/erbjudanden och Speltipsar kan ej hĂ„llas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden Ă€r endast tillgĂ€ngligt för personer över 18 Ă„r som Ă€r bosatta i Sverige. Var vĂ€nlig lĂ€s regler och villkor hos respektive spelbolag innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus. Spela ansvarsfullt.