Betta pĂ„ e-sport – Maximera dina vinstchanser 2020

E-sporten Àr hÀr för att stanna Àven om den inte har fÄtt komma in i sportvÀrldens finrum Riksidrottsförbundet Àn. Men det Àr nÄgot som e-sportspelarna fortsÀtter att kÀmpa för. E-sport Àr ett spel dÀr du som spelare utövar en match mot andra, fast i den virtuella vÀrlden. E-sportutövarna hÀvdar att de bÄde handlar om uthÄllighet och fokusering för att orka spela en hel match. Forskningen visar att de har bÄde hög puls och stor anspÀnning, motsvarande en racerförare.

betta pÄ esport

Att betta och oddsa i den virtuella vÀrlden

Idag Àr det vÀldigt mÄnga mÀnniskor som spelar e-sport och som inom vanlig sport finns det en del anhÀngare och fans. Det Àr detta som Àr grogrunden till betting pÄ e-sport, precis som betting och spel pÄ annan idrott. HÀr spelas viktiga matcher och höga vinster delas ut till vinnarna. Det spelas serier och turneringar dÀr bÄde spelare och ÄskÄdare samlas för att spela e-sport live. HÀr Àr det fantastiskt roligt att spela pÄ spelet, pÄ matchen, pÄ resultat och pÄ allt annat som hÀnder runt omkring. Grunderna i att betta pÄ spel, oavsett form och sport, Àr att vara noggrann.

Är du noggrann i din research och jĂ€mför, lĂ€ser statistik och följer dina spelare har du god chans att bli en bra e-sportsbettare. Idag Ă€r det framför allt fyra stora e-spel som du regelbundet kan betta pĂ„; Starcraft 2, CS:GO, Dota 2 och League of Legends. De Ă€r klassiker och de allra största e-sportspelen i vĂ€rlden just nu. Mindre spel som satsar har stora chanser att lyftas fram och fĂ„ mer plats. Detta dĂ„ antalet e-sportspelare vĂ€xer hela tiden och dĂ€rmed behovet av utbud. Det hĂ€r Ă€r en spĂ€nnande framtid, bĂ„de för e-sporten som idrott och för möjligheterna att spela.

NÄgra konkreta tips och rÄd

Oavsett om du tycker om att betta pÄ sport som idrotterna fotboll, golf och tennis eller om du föredrar e-sport med Dota och Counter Strike sÄ fÄr du hÀr nÄgra generella tips för att komma igÄng: Satsa pÄ egen kunskap och egna villkor. Lyssna in och ta del av vad erfarna spelare sÀger, men ta egna beslut pÄ hur du skall satsa dina pengar. Förbered dig, ta reda pÄ sÄ mycket fakta som möjligt innan match och spel drar igÄng. Hur gick det i föregÄende match? Har motstÄndarna mötts förut? Och hur Àr dagsformen? LÀs statistik och tabeller, det Àr hÀr du hittar informationen.

Att satsa lÄngsiktigt kan lÄta trÄkigt, men om du vill spela en tid framöver skall du ta det lugnt. Spela in en spelkassa, sÀtt upp minimiregler och maximala möjliga förluster. SmÄ insatser ger vinst i lÄnga loppet och stora insatser ger förluster pÄ direkten. NÀr du börjar spela pÄ e-sport sÄ finner du matcher och turneringar pÄ de stora spelsajterna. JÀmför sajterna med varandra och hitta den med bÀst odds att spela pÄ och som du trivs med. Den skall ha ett utbud som du vill ha och inga krÄngliga spelregler. Gillar du vÀlkomstbonus finns det hos en del sajter.

NÄgra avslutande ord om att betta pÄ e-sport

  • Idag Ă€r det framför allt fyra stora e-spel du kan betta pĂ„; Starcraft 2, CS:GO, Dota 2 och League of Legends
  • E-sport Ă€r fartfyllt, fantasifullt och har bĂ„de kĂ€nda spelare och mĂ€ngder av fans
  • Att betta pĂ„ e-sport krĂ€ver i grunden samma strategiska och noggranna satsningar som att spela pĂ„ ordinarie sport och idrott.
  • Spela och satsa inte mer Ă€n du kan förlora, det Ă€r bĂ€ttre att satsa lĂ„ngsiktigt och ha roligt lĂ€nge.