Chatta med oss 0101821513 mail

Streama Fotboll Online

Idag är det enklare än någonsin tidigare att se på fotbollsmatcher på nätet. Mycket beror på utvecklingen hos spelbolagen som gärna vill att du som bettar ska kunna följa varje ögonblick. Det finns också flera fördelar med att utnyttja sådan livestreaming

Du slipper betala för dyra sportkanaler och du kan se fotbollen direkt i din dator eller på mobilen. Gillar du högklassig fotboll som Premier League, Serie A, La Liga eller Bundesliga får du inte missa möjligheten att streama fotboll kostnadsfritt. Nedan kommer vi reda ut alla fördelar med livestreaming och även ta upp några saker som du bör tänka på.

Kanske har du sett sportkanalernas reklam där de utlovar att du till exempel kan se samtliga fotbollsmatcher i Allsvenskan. Problemet är att månadskostnaden för abonnemangen lätt skenar iväg. Inte sällan behöver du ett helt sportpaket för att kunna se all fotboll som du är ute efter. Trots allt spelar de flesta på flera olika ligor och även på stora turneringar som Champions League, Fotbolls-VM och Fotbolls-EM. Att köpa in fotbollsrättigheterna har blivit enormt dyrt och det blir du som konsument som får betala för sportkanalernas budkrig. En bättre lösning är att utnyttja spelbolagen där du kan streama fotboll, utan att behöva betala extra.

Streama fotboll
Streama fotboll 2024

Vad krävs för att streama fotboll?

Egentligen krävs inget mer än en dator, mobil eller surfplatta, samt en stabil internetuppkoppling. Sedan är det bara att registrera dig hos ett eller flera spelbolag som erbjuder livestreaming. Kravet hos dem brukar inte vara högre än att du någonsin har gjort en insättning och har 1-100 kr på ditt spelkonto. De exakta villkoren skiljer sig åt beroende på var du spelar. Hos många gäller även att om du har ett aktivt spel kan du ta del av deras livestreaming, även utan pengar på kontot. Ett råd är att till exempel lämna 50 kr på kontot om det råkar vara minimum kravet för spelsajtens livestreaming. Då kan du få obegränsad tillgång till att streama fotboll från alla de stora fotbollsligorna för bara bråkdelen av månadskostnaden för vanliga sportkanaler.

Dessutom handlar det om en engångsbetalning. Du kan alltså få möjlighet att streama fotboll i flera års tid, trots att du kanske bara satt in en hundralapp hos spelbolaget. I jämförelse kan ett sportpaket med toppfotboll hos betalkanaler gå loss på flera hundralappar i månaden. När du börjar titta på årskostnaden inser du snabbt att det inte blir någon bra affär. Väljer du istället spelbolagens streaming kan du lägga pengarna på andra nöjen, till exempel betting eller casino.

Säkra sidor för betting när du streamar fotboll på nätet

  • Vi erbjuder endast säkra sidor med svensk licens
  • Exklusiva erbjudanden för dig som gillar att streama och betta på fotboll
  • Samtliga sidor erbjuder verifiering med Mobilt BankID

[brands brand_tab=Tab-1]

Vilken fotboll går att streama?

Du kan njuta av i princip all fotboll som är värd att titta på. Det handlar om inhemska ligor som Allsvenskan och Superettan, samt självklart även de stora utländska ligorna med de största fotbollsstjärnorna. Där märks bland annat La Liga i Spanien, Serie A i Italien, Premier League i England och Ligue 1 i Frankrike. Att streama fotboll är också ett bra sätt att se stora turneringar och mästerskap.

Champions League

Champions League eller CL är oerhört prestigefylld och ett av de bästa sätten för stora fotbollsklubbar att dryga ut kassan. Prispengarna är enorma och det gör även att matcherna känns enormt betydelsefulla. Endast de bästa klubbarna brukar gå riktigt långt och när det drar ihop sig till slutspel finns gott om toppmatcher. CL-finalen är ett måste för alla fotbollsälskare.

Fotbolls-EM

EM är stort inom fotboll och extra roligt är det när Sverige lyckats kvalificera sig. Det kommer finnas massor av matcher som är värda att betta på. I så fall kan du välja att streama fotboll hos ett spelbolag och lägga spel när oddsen är som hetast. Med streaming blir du inte begränsad av tv-kanalernas planering. Det kan också hända att tv-kanaler kan ha störande reklam, som du har chans att slippa om du istället streamar.

Fotbolls-VM

VM är ännu större än EM och när länder nått stora framgångar brukar deras fotbollsfans minnas dem. Många svenskar ofta drömmer sig tillbaka till VM-bronset under den magiska sommaren 1994. Med livestreaming är det möjligt att se VM-matcher på nätet eller i mobilen. Lösningen är perfekt om du till exempel är utomhus eller på resande fot under mästerskapet. Varför inte sitta ute i trädgården och titta på VM-matcher? Provar du livebetting kan du rentav tjäna en hacka.

Fördelar med att streama fotboll

Att använda spelbolagens streaming kostar ingenting extra. Tjänsten är gratis för alla kunder som ägnar sig åt betting. Som nämndes tidigare behöver du inte ens vara särskilt aktiv. Det räcker att någonsin ha gjort en insättning och sedan lämnat en liten slant på kontot. Med andra ord kan du göra en utmärkt investering. Många väljer att ta del av välkomstbonusen och för att sedan använda sina fotbollskunskaper på odds. Skulle du vara framgångsrik med din betting kan du ha tjänat pengar, medan du samtidigt fått möjlighet att se alla de bästa fotbollsmatcherna live.

Om ett spelbolag erbjuder livebetting, brukar de nästan alltid erbjuda livestreaming. Det gör att du kan vara kund hos flera bolag och alltid vara säker på att ha tillgång till bra streaming. Finns en viss fotbollsmatch inte tillgänglig på en av sajterna, kanske du hittar den på en annan. Chansen finns att ha ett enormt utbud när du vill se fotboll via stream. Du behöver aldrig riskera att missa de stora matcherna. Till och med att ha en eller två dyra sportkanaler är ingen garanti. Ibland saknar de en viss rättighet. Det kan också hända att de prioriterar bort en viss fotbollsliga eller fotbollsturnering som du vill se live. När du väljer att streama fotboll hos spelbolagen är det istället du som har makten.  Du kan till och med se matcher samtidigt.

Alla som gillar betting och livebetting har väldigt mycket att hämta. Den stora fördelen är att få både streaming och odds samlat på samma ställe. Vill du betta har du allt du behöver bara något klick bort. Du har enkel tillgång till den senaste statistiken och kan lägga ett genomtänkt spel precis när du vill. Känner du däremot att fotbollsmatchen är alldeles för oviss, kanske du väljer att bara titta på den. Streamingen är en tjänst från spelbolagen och innebär inget tvång att du måste spela på all sport som du tittar på. Du kan välja att streama massvis av fotboll på din dator och din mobil, men bara spela på de matcher där du känner att oddsen är på din sida.

  • Spara pengar jämfört med dyra prenumerationstjänster på sportkanaler
  • Få tillgång till ett enormt utbud av streaming, särskilt med konto hos flera spelbolag.
  • Allt inom smidigt räckhåll för dig som även tänkt betta på fotboll.

Problem med att streama fotboll hos gratissajter

En vanlig invändning mot spelbolagens streaming är att det går att hitta andra sajter som också erbjuder livestreaming. En enkel sökning på Google lär få upp massvis av resultat. Problemet är bara att streamingen hos gratissajterna är lite för bra för att vara sann. Du kommer få betala på flera andra olika sätt. Här följer tre av de största nackdelarna med den typen av gratissajter:

1.     Störande reklam och malware

Om du någonsin provat har du säkert märkt att det dyker upp pop-up reklam som ofta länkar till att möjligt. Följer du länkarna vet du aldrig vad som händer. I värsta fall kommer du till sidor som marknadsför något olagligt eller kanske försöker kapa din dator. Det är vanligt med så kallad malware. Det kan handla om att placera en liten fil eller utan tillstånd försöka ändra inställningar i bland annat webbläsaren. Ibland är motivet att spionera på dig eller lura dig att beställa något, andra gånger är motivet att bara förstöra. Det betyder inte att alla gratissajter har den här sortens problem, men risken är stor att någon gång drabbas. Gratissajter för att streama fotboll vill givetvis tjäna pengar på andra sätt. Spelbolagen har inte det problemet , eftersom de tjänar pengar på att kunderna är aktiva och bettar på fotboll. För dem är inte streamingen en extra tjänst för spelarna, inte deras inkomstkälla.

2.     Bristfällig kvalitet och oväntade avbrott

Vem som helst har inte resurserna att streama fotboll för tusentals eller tiotusentals besökare. Anledningen är att det kräver bra servrar och en hel del kompetens. När amatörer anordnar livestreaming brukar deras sajter bli överbelastade, särskilt för riktigt stora fotbollsmatcher när många vill se. Några exempel är slutspelet i VM, Champions League-finalen eller ”El Clasico” när Barcelona och Real Madrid möts. Blir sajten överbelastad kommer allt börja gå i snigelfart. Kanske får du en svart bild, eller så går allt oerhört trögt, likt att se på en serie av stillbilder. Det blir ett sorgligt sätt att uppleva högklassig fotboll.

Ännu värre är att gratissajterna ofta saknar rättigheter och visar fotbollen utan tillstånd. Blir de upptäckta kan streamingen bli nedstängd med omedelbar verkan. Tänk om det skulle hända mitt under en spännande straffläggning? Enda räddningen brukar vara att vänta på en repris. Då missar du den spänning och glädje som går att få när du kan streama fotboll live. Dessutom blir det också svårt att undvika att höra resultatet i matchen, innan du hinner se reprisen. Spelbolagens stabila livestreaming gör att du kan undvika dålig kvalitet eller att din livestream oväntat stängs av.

3.     Kommentatorer på andra språk än svenska och engelska

Ytterligare ett stort problem med gratissajter är att du ofta får hålla till godo med tv-sändningar från till exempel ryska eller spanska tv-kanaler. Allt beror på vad gratissajten har hittat för källor till sin stream. Det kan bli väldigt frusterande för den som inte talar språken och vill hänga med i vad som händer. Säg att du till exempel missade vad som hände och vill veta resonemanget bakom ett domslut i matchen. Kommentatorerna finns där för att vägleda dig som tittare, och ofta finns kunniga experter som kan göra djupare analyser. Det förhöjer också stämningen när kommentatorer visar känslor vid mål och andra stora händelser. När du väljer att streama fotboll hos spelbolagen så kan du vara säker på att få antingen svenska eller engelska kommentatorer, åtminstone om du håller dig till spelbolag med svensk spellicens.

Streama fotboll online

Streama mer än bara fotboll

Livestreaming erbjuder otroliga möjligheter för alla sportälskare. Hos bra spelbolag hittar du inte enbart fotboll, utan alla de stora sporterna. Du kan se på tennis, ishockey, basket, golf, cykling, handboll och mycket mer. De stora esporterna som CS:GO, Dota 2 och League of Legends streamas också i hög kvalitet. Det gör att du kan variera dig och nästan alltid hitta något roligt att titta på, oavsett tid på dygnet.

Vill du betta är det perfekt att redan befinna sig hos spelbolaget. Du kan välja att kombinera fotbollsbetting med annan sportbetting och kanske skapa ett helt system med skyhöga odds. Sedan kan streama fotboll och följa när spelen går hem i match efter match. Spänningen lär bli nästan olidlig om du bara är ett enda resultat från att vinna riktigt stort. Över tid kommer du hitta de streams som just du tycker är roligast att titta på. Många väljer att inte titta på all sport de bettar på, men åtminstone den sport de spelar live på eller är extra intresserade av.

Sammanfattning om att streama fotboll

Spelbolagens streamingtjänster är ett bra sätt att kunna se fotboll i absolut toppklass. Du kan följa svensk fotboll, stora utländska fotbollsligor och stora internationella turneringar och mästerskap. Kostnaden är bara en bråkdel av vad du behöver lägga ut på enskilda sportkanaler eller hela kanalpaket för att kunna se likvärdig fotboll. Allt som krävs är att öppna ett konto hos spelbolaget i fråga och ha en liten slant på kontot, vanligtvis mindre än 100 kr. Därefter har du obegränsad tillgång till deras livestreaming. Du kan streama fotboll när du vill och även på mobila enheter som surfplatta eller mobil.

För dig som gillar betting och livebetting på fotboll är streamingen extra viktig. Det gör att du enkelt  kan se på fotbollen på samma sajt som du spelar på. Du sparar tid och dessutom är det bra när tittar på en match och upptäcker att liveoddsen är värda att spela på. En annan stor fördel är att spelbolagens streaming inte plågas av samma problem som de flesta gratissajter. Du kan vara säker på att du får hög kvalitet och slipper oväntade avbrott. Kommentatorerna kommer prata svenska ellr engelska.  Reklam och malware är också vanliga problem på den typen av sajter. Hos spelbolagen kan du streama fotboll på ett tryggt och säkert sätt.