Chatta med oss 0101821513 mail

Välj bettingsidor med livestreaming – roligare blir det inte 

Uppdaterat:3 AUG. 2021

Spelbolagen är duktiga på att lyssna på sina spelare och något som alltid varit hett efterfrågat är livestreaming. Trots allt är det kul att kunna se på matcherna i direktsändning samtidigt som du bettar. För livebetting är det mer eller mindre ett måste. Därför har de bästa bettingsidorna tagit fram tjänster för livestreaming som visar många av de största matcherna. Du behöver inte missa en enda sekund av all spänning och dramatik.

Välj bettingsidor med livestreaming
Välj bettingsidor med livestreaming

Alternativet är dyra sportkanaler

Nuförtiden har SVT sällan råd med de dyraste sporträttigheterna. Endast sportkanaler med dyr månadskostnad har möjlighet att visa Premier League i fotboll, NHL i ishockey och liknande. Om du saknar dessa kanaler är ett alternativ att förlita dig på spelbolagens livestreaming. De har resurser att köpa in nästan alla rättigheter. Samtidigt är livestreamingen inte helt gratis. Det brukar krävas att du har öppnat ett konto och har minst 1 kr på kontot. Ett mer ovanligt krav är att du bettat på sport någon gång under de senaste 24 timmarna. Du kan kolla upp vad som gäller för de spelbolag som du är intresserad av.

Tillsammans täcker de bästa bettingsidorna in nästan allt

Inget enskild spelbolag kan livesända alla matcher, men tillsammans är utbudet enormt. Är du kund hos flera spelbolag lär du garanterat ha tillgång till en bra livestream. Visar flera bolag samma match kan du välja den stream som har bäst kvalitet på bild och ljud, alternativt de bästa kommentatorerna.

Antalet matcher som streamas live har fortsatt att öka år efter år. En gång i tiden var det mest stora matcher i fotboll, men nu hittar du livestreaming för allt möjligt, till och med för mindre matcher i sporter som handboll och volleyboll.

Vad är fördelarna med livestreaming?

Framför allt ger livestreaming en extra krydda till din bettingupplevelse. Att stirra på en siffra och vänta på att den ska uppdateras är inte särskilt roligt jämfört med att se all action med egna ögon. Låt oss säga att du är ett enda mål från att din högoddsare ska gå hem. Då vill du kunna se när en spelare dribblar sig till ett skottläge och skickar upp en projektil i krysset med bara minuter kvar av matchen.

En bra livestream är också ett ovärderligt verktyg för livebetting. Du har chans att se små detaljer som om en spelare har blivit trött eller börjat tappa humöret. Kanske har domaren börjat bli riktigt irriterad eller så håller vädret på att förändras. Sådana saker missar du om du inte följer matchen live. Att upptäcka en trend i ett tidigt skede gör att du kan lägga spel till fördelaktiga odds.

Sammanfattning om att välja bettingsidor med livestreaming

De bästa bettingsidorna har ett fantastiskt utbud av livestreaming. Allt som brukar krävas är ett konto och minst 1 kr på kontot. Livestreaming ger spelandet en extra krydda och är ovärderligt för livebetting.