SÄ utnyttjar du cash-out till din fördel

betting ‱ betting online ‱ cashout ‱ Speltips

0
(0)

Cash-out Àr ett sÀtt för dig att maximera ditt spel samtidigt som du kan minimera dina förluster. Denna funktion kan förekomma inom de flesta sporter och det Àr spelbolagen som bestÀmmer vilka matcher de erbjuder cash-out pÄ. En enkel förklaring av hur det fungerar Àr att du kan ta ut en del av din vinst eller fÄ tillbaka en del av din insats redan innan matchen Àr slut. Det gör ditt spel lite sÀkrare.

cash-out till din fördel
Cashout till din fördel 2021

Avsluta spelet om du ser ut att förlora

Cash out, eller “stĂ€ng spel” som det heter pĂ„ svenska, Ă€r en relativt ny funktion som har blivit mycket uppskattad eftersom den minskar risken för förlust. LĂ„t sĂ€ga att du satsat 100 kronor pĂ„ vinst för hemmalaget i fotboll till oddset 1,50. Matchen gĂ„r relativt bra för hemmalaget och de leder en bit in i andra halvlek. Det ser ut som en klar vinst, men deras toppspelare börjar se trött ut. Du kĂ€nner att du inte litar pĂ„ att de ror hem matchen. DĂ„ kan du stĂ€nga spelet och fĂ„ tillbaka din insats och lite till.

Om matchen i stĂ€llet utvecklar sig sĂ„ att bortalaget tar ledningen en bit in i matchen, dĂ„ ser det ut som om du kommer att förlora din insats. Du kan dĂ„ vĂ€lja att vĂ€nta och hoppas att ditt hemmalag vĂ€nder matchen till din fördel, men om det inte verkar troligt kan du stĂ€nga ditt spel. Det som hĂ€nder dĂ„ Ă€r att du fĂ„r tillbaks en del av din insats. Inte hela insatsen, men en del som bettingsajten anser vara skĂ€lig. För din del innebĂ€r detta att du inte blir av med hela din insats, utan du minimerar helt enkelt din förlust.

Automatisk cash out och andra varianter

Alla spelbolag erbjuder inte cash out, men flesta största sajterna och Ă€ven ett flertal nya sajter gör det. Det Ă€r Ă€ven sĂ„ att cash out-funktionen inte alltid gĂ€ller alla spel, sĂ„ kontrollera detta innan du börjar spela. Titta efter sajtens logga eller mĂ€rke för cash out för att ta reda pĂ„ vart denna funktion Ă€r tillgĂ€nglig. Det finns Ă€ven nĂ„gra trevliga varianter av cash out hos vissa sajter, till exempel automatisk cash out. Detta betyder att du bestĂ€mmer dig i förvĂ€g hur mycket du kan nöja dig med om du inte vill fullfölja spelet till matchens slut.

DÄ stÀnger bettingsajten ner ditt spel automatiskt om ditt spel kommer upp i det vÀrde du bestÀmt i förvÀg. I vissa fall gÄr det Àven att stÀnga en del av din bet sÄ att du tar cash out pÄ exempelvis halva din insats och fullföljer spelet med resten av insatsen. Du kan se denna funktion som en slags försÀkring mot alltför stora förluster. Ha dock i Ätanke att bettingsajten kan stÀnga av cash out-funktionen mitt under ett spel. Det intrÀffar om oddsen svÀnger för mycket eller av andra orsaker, men sjÀlvklart kommer du att meddelas om detta i förvÀg.

cash out pÄ casino 2020

Sammanfattning av cash-out

  • Cash out betyder att du avslutar ditt spel innan matchen Ă€r slut
  • StĂ€nger du spelet nĂ€r du riskerar att förlora fĂ„r du tillbaka en del av insatsen
  • StĂ€nger du spelet nĂ€r du ser ut att vinna ditt bet fĂ„r du tillbaks mindre Ă€n vad du skulle ha vunnit, dock mer Ă€n din insats

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Speltipsar.se » SÄ utnyttjar du cash-out till din fördel

Speltipsar.se Ă€r en oberoende jĂ€mförelsesajt för spelbolag som tillhandahĂ„ller odds och betting. Tredje part kan Ă€ndra eller avbryta bonusar/erbjudanden och Speltipsar kan ej hĂ„llas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden Ă€r endast tillgĂ€ngligt för personer över 18 Ă„r som Ă€r bosatta i Sverige. Var vĂ€nlig lĂ€s regler och villkor hos respektive spelbolag innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus. Spela ansvarsfullt.