Chatta med oss 0101821513 mail

Hitta bästa sidorna med live betting – Unika tips från proffs!

Uppdaterat:3 AUG. 2021

Oavsett om du är intresserad av den svenska högsta ligan eller någon lägre division inom sport, finns det gott om möjligheter till live betting tillgängliga på nätet. Utbudet av spelsajter är stort och med rätt förarbete kan du enkelt hitta den som passar dina önskemål. Ett tips för dig som ska börja spela är att spela på en sajt inom EU. Att spela på en spelsajt inom EU innebär att du slipper betala vinstskatt på dina uttag.

bästa sidorna med live betting
Bästa sidorna med live betting 2021

Hitta rätt spelsajt

När du ska börja navigera dig fram bland de olika spelsajterna kan det vara bra att pröva några olika för att se vad som passar dig och inte. Pröva gärna mellan fem till tio olika sajter, och då gärna med en lite mindre insats till en början. Sajterna är ofta uppbyggda på olika sätt och det kan skilja sig ganska mycket dem emellan. Har du även ett intresse av att kunna se matcherna när du spelar på betting live är detta ett krav att ha i åtanke. Det är nämligen inte alla sidor som erbjuder live streaming.

Men bara för att du hittat en sajt som erbjuder den live streaming du efterfrågar behöver du inte vara denna sajt trogen. Du som spelare kan ha konton på flera olika sajter samtidigt, vilket också kommer gynna dig som spelare. Genom att ha konton på flera olika spelsajter kan du variera dig och hitta de bästa oddsen för just det du vill spela på. När du öppnar ett nytt konto på en spelsida erbjuder de ofta olika gratisspel, bonusar och andra typer av erbjudanden vilka kan ge dig mer för pengarna. Vilket är perfekt när du ska pröva dina vingar på en ny sajt.

Live betting

Att spela på live betting är en het marknad och spelbolagen slåss om kunderna. Många sajter erbjuder olika varianter av live odds erbjudanden när du ska spela på matcher som har ett högt intresse. Du bör först göra ett grundligt förarbete när det gäller detta om du vill ta del av de bästa erbjudanden som finns för stunden. Ett användbart tips för dig när du ska manövrera dig mellan spelbolagen är att nyttja dina vänner och bekanta. Hör dig gärna för med dem om vilka för- och nackdelar de tycker att sajterna har så kanske det blir lättare för dig att hitta rätt.

Det enklaste sättet att hitta de sajter som erbjuder live betting är att söka runt på internet, efter en enkel sökning kommer det fram många olika bolag. Idag är det också möjligt att ta hjälp av hemsidor som är konstruerade för att lista och jämföra olika live betting sajter. På dessa sidor jämför de vilka bettingsajter som har de bästa villkoren på olika sorters spel, och det kan vara användbart för nya spelare. Efter en enkel sökning kan du få fram all information du behöver, för att sedan grotta ner dig ordentligt. Lägg gärna ned lite tid och engagemang på att hitta rätt sida.

Sammanfattning av tips för live betting

  • Pröva olika sajter för att hitta det bästa för dig!
  • Välj en hemsida med bas inom EU
  • Ta hjälp av hemsidor som listar de bästa live bettingsajterna