Vill du betta pÄ svensk sport? HÀr Àr bÀsta sidorna

Sport, matcher, turneringar och spel finns över hela vÀrlden och med dagens globala möjligheter kan du följa intressanta matcher nÀr du vill och vart ifrÄn du vill. Amerikansk fotboll, tennisturneringen Australian Open, afrikanska mÀsterskapen i fotboll eller varför inte alpina tÀvlingar frÄn Kanada. Detta Àr endast ett urval av olika sporter och matcher spelare kan betta pÄ. För mÄnga av oss klappar dock hjÀrtat lite extra för sporten hÀr hemma i Sverige.

Betta pÄ svensk sport

Svensk sport som Àr kul att spela pÄ

Det finns gott om olika sporter att betta pÄ i Sverige, och störst av dem Àr naturligtvis svensk fotboll. Den svenska spelsajt som varit med frÄn början vad det gÀller betting pÄ fotboll heter Svenska Spel. HÀr hittar du alla matcher i Allsvenskan och de flesta övriga divisionerna, och sjÀlvklart Àven Damallsvenskan. PÄ Svenska Spels hemsida kan du följa lagen, spelarna och all statistik. FrÄn den första januari 2019 har Sverige en ny spellag och pÄ Svenska Spel finns det nu tvÄ möjliga spelkonton, ett för sport och kasino och ett för turspel som lotto, bingo och pokerspel.

Men det finns mer sport och arrangemang frÄn Sverige att spela pÄ. Travsporten Àr den hÀstsport som genererar mest pengar till ickesportutövare idag. HÀr Àr traditionen lÄng att besöka travbanorna och följa loppen live. Har du inte nÀra till en travbana kan du följa loppen och hÀstarna pÄ spelsidor som atg.se, bet365.com och nordicbet.se. HÀr finner du all information pÄ svenska och utöver de dagliga travloppen toppar de med vÄra stora tÀvlingar som Elitloppet och Olympiatravet. NÄgra spelformer som Àr vanliga pÄ travet Àr V75, Dagens Dubbel och Vinnare. De generella speltipsen Àr som vanligt; noggranna förberedelser och kunskap innan du satsat pengar.

Fler sporter ger ett mer varierat spel

Sakta men sÀkert ökar möjligheterna till att spela pÄ de lite mindre sporterna i Sverige och de cuper och turneringar som Àr intressanta för oss. Idag kan du betta pÄ allt ifrÄn en handbollsmatch, en vanlig innebandymatch eller den klassiska bandyfinalen pÄ Zinkensdamm. Spelsidor som unibet.com har ett stort utbud och blandar mellan OS, VM och de svenska lokala serierna. MÄnga av turneringarna som Svenska Cupen och liknande ger Àven möjlighet till att betta live, direkt under en match. HÀr har du alltsÄ möjlighet att betta under matchens gÄng, vilket Àr en annorlunda tvist pÄ det hela.

Fler och fler spelsajter öppnar upp för möjligheten att spela pÄ svensk sport, dÄ de inser att de svenska spelarna Àr vÀldigt intresserade av och insatta i den lokala sporten. Det Àr kul, det blir mer engagemang och du har möjlighet att följa svensk sport och idrott oavsett i vilken del av landet du befinner dig i. Vi kommer naturligtvis aldrig att överge de klassiska ligorna frÄn lÀnder som England, Italien och Spanien eller de stora evenemangen sÄ som fotbolls VM. De sajter som Àr nÄgot att rÀkna med har sjÀlvklart rÀttigheter för betting pÄ alla sÄdana matcher.

Fler sporter i Sverige att betta pÄ

Sammanfattning – betting pĂ„ svensk sport

  • Den lokala sporten engagerar spelare och publik, oavsett vilken division det handlar om.
  • Det Ă€r roligt att de svenska spelsidorna har öppnat upp för betting pĂ„ de mindre sporterna.
  • Den svenska spelsidan Svenska Spel Ă€r vĂ„r Ă€ldsta bettingsajt och Ă€r fortfarande en bra aktör pĂ„ marknaden.
  • Spela med sans och förnuft, det kommer alltid fler matcher och viktiga turneringar att spela pĂ„.
Speltipsar.se » Vill du betta pÄ svensk sport?