CS:GO – De stora turneringarna

Betting pĂ„ CS:GO ‱ CSGO Betting ‱ CSGO tunering

0
(0)

CS:GO Àr fortfarande ett av de hetaste spelen inom betting pÄ esport och intresset verkar bara fortsÀtta vÀxa. Trots allt har Sverige en rik tradition inom Counterstrike. MÄnga kÀnner sÀkert till HeatoN och laget NiP (Ninjas in Pyjamas) som gjorde mycket för locka framtida svenska spelare till CS:GO. Nu Àr pengarna inom esporten Ànnu större och framför allt nÀr det handlar om de stora turneringarna. Precis som fotbollen har Champions League har CS:GO liknande sÀtt för lag att tjÀna storkovan i form av Majors. Dessutom Àr de riktigt roliga att betta pÄ.

CS:GO – De stora turneringarna
CSGO De stora turneringarna

CS:GO Majors

Idag brukar prispengarna i en Major ligga pĂ„ över 1 miljon dollar och över hela Ă„ret kan det vara flera olika Majors. Var de hĂ„lls och vem som arrangerar dem kan förĂ€ndras frĂ„n Ă„r till Ă„r, sĂ„ rĂ„det Ă€r att att hĂ„lla koll pĂ„ de kommande stora turneringarna som du Ă€r sugen pĂ„ att följa. Oftast gĂ„r de i stora stĂ€der som London, Berlin och Rio de Janerio. Sverige har arrangerat en Major i samband med Dreamhack i Jönköping, men nĂ€r pengarna blivit större har det ocksĂ„ blivit svĂ„rare att konkurrera. Vad som gör Majors sĂ„ speciella Ă€r de stora prispengarna. De lockar alla de bĂ€sta lagen och de största stjĂ€rnorna inom CS:GO.

Tidigare var det ofta 16 lag som deltog i en Major. I samband med en Major som arrangerades i Katowice i Polen 2019 skedde en ökning till 24 lag. Det har gett fler lag chansen att kunna kvala in och fĂ„ chansen pĂ„ de stora prispengarna. Samtidigt har det ocksĂ„ gynnat alla som gillar att betta pĂ„ CS:GO. Fler lag betyder fler matcher och Ă€ven att det kommer in en del lag som Ă€r oprövade i de stora sammanhangen. Kommer de lyckas skrĂ€lla eller kommer nerverna göra att de Ă„ker pĂ„ storstryk? Hur som helst kan oddsen ofta vara vĂ€ldigt attraktiva i Majors. Med sĂ„pass stora prispengar kan du vara sĂ€ker pĂ„ att spelare har hĂ„rdtrĂ€nat och kommer göra allt för att vinna.

Övriga turneringar inom esporten CS:GO

Utöver Majors brukar man tala om Minors, dvs lite mindre CS:GO turneringar. De stÀller inte samma höga krav pÄ arrangören och prispengarna, dÀremot kan de fortfarande bjuda pÄ matcher i absolut vÀrldsklass. MÄnga av lagen anvÀnder mindre turneringar för att skaffa sig erfarenhet och svetsa samman sitt lagbygge. En Minor brukar inte innehÄlla lika mÄnga lag som en Major. Det kan vara ganska svÄrt att kvalificera sig för mer eftertraktade Minors.

Tips för att betta pÄ CS:GO turneringar

E tt av de bÀsta rÄden Àr att bekanta dig noga med den kommande turneringen som du tÀnkt spela pÄ. Vilka lag ska delta? Hur har det gÄtt i inbördes möten mellan de inblandade lagen? Det Àr ocksÄ klokt att titta pÄ formkurvan för lagen. Har ett visst lag varit topp 3 i alla stora turneringar de stÀllt upp i kanske det bestÄr av spelare som nÄtt sin absoluta toppform. I sÄ fall kan det vara lÀge pÄ att satsa pÄ att de vinner hela turneringen. TÀnk Àven pÄ att sjukdomar och mindre skador pÄverkar Àven esportare. De stora turneringarna Àr krÀvande och spelare mÄste kunna koncentera sig i match efter match. Om en spelare av nÄgon anledning varit inaktiv under sÀsongen Àr det en varningsflagga, men de bÀsta lagen har ofta riktigt bra ersÀttare.

VÀlj en spelsida av rÀtt kaliber

Glöm inte heller att vÀlja en spelsida med fokus pÄ e-sport.
Ett exempel pÄ bettingsida med oddsbonusar som Àr proffs pÄ esport Àr Pixel.Bet och No Account Bet.

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Speltipsar.se » CS:GO – De stora turneringarna

Speltipsar.se Ă€r en oberoende jĂ€mförelsesajt för spelbolag som tillhandahĂ„ller odds och betting. Tredje part kan Ă€ndra eller avbryta bonusar/erbjudanden och Speltipsar kan ej hĂ„llas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden Ă€r endast tillgĂ€ngligt för personer över 18 Ă„r som Ă€r bosatta i Sverige. Var vĂ€nlig lĂ€s regler och villkor hos respektive spelbolag innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus. Spela ansvarsfullt.