Hur du hittar bettingsidor med bra odds

Vem vill egentligen lÀgga ett spel till 2 gÄnger pengarna om de istÀllet kan lÀgga samma spel till 3 gÄnger pengarna? Vi Àr alla ute efter att fÄ bÀsta möjliga odds. Vissa spelbolag hÀvdar att de har de alltid har de bÀsta oddsen för betting pÄ sport och e-sport, men sanningen Àr att inget spelbolag kan vara pÄ topp för samtliga spelobjekt under Ärets alla dagar. DÀrför kommer en grundlig genomgÄng om hur du ska tÀnka kring oddsjÀmförelser för att hitta de bÀsta bettingsidorna, just nÀr du Àr som mest spelsugen.

Bettingsidor med bra odds 2021
Bettingsidor med bra odds 2021

AnvÀnd en sajt för oddsjÀmförelser

Svenska spelare har begrÀnsat med tid och energi. Det Àr inte realistiskt att pÄ egen hand besöka massvis av olika spelbolag i jakt pÄ bÀst odds. Faktum Àr att latheten ofta tar överhanden och kanske Àr du en av dem som bara spelar hos ett enda spelbolag och tar de odds du erbjuds, Àven om de Àr sÀmre Àn konkurrenternas. En bÀttre lösning Àr att vÀnda sig till en sajt likt Speltipsar.se som samlar oddsen frÄn alla de stora spelbolagen och sedan presenterar dem pÄ ett överskÄdligt sÀtt.

SĂ„dana oddsjĂ€mförelser gör att du omedelbart kan sortera bort de lĂ€gre oddsen och fokusera pĂ„ ett fĂ„tal spelbolag. Är du inte redan kund i ett av bolagen, Ă€r ett tips att utnyttja den oddsbonus som ofta finns tillgĂ€nglig för nya kunder. DĂ„ kan du lĂ€gga exakt samma spel som du tĂ€nkt frĂ„n början, men öka pĂ„ insatserna för att potentiellt vinna mycket mer pengar.

Hur stor Àr skillnaden mellan bra och dÄliga odds?

En ganska vanlig Ă„sikt Ă€r att oddsjĂ€mförelser inte gör sĂ„ stor skillnad. MĂ„nga menar att svenska bettingsajter och svenska nĂ€tcasinon följer efter det bolag som erbjuder bĂ€st odds och snart ligger de alla nĂ€ra varandra. Det stĂ€mmer i viss utstrĂ€ckning att marknaden anpassar sig efter hur spelarna agerar, men Ă€ven smĂ„ skillnader i odds kan spela stor roll för dina vinster. LĂ„t oss sĂ€ga att du spelar ett singelspel pĂ„ en fotbollsmatch till oddset 2,1. Samma spel finns tillgĂ€ngligt hos ett annat spelbolag till oddset 2,5. Med en insats pĂ„ 100 kr fĂ„r du i första fallet 210 kr i utbetalning vid vinst. I andra fallet fĂ„r du 250 kr utbetalt vid vinst. Du har alltsĂ„ gĂ„tt miste om 40 kr pĂ„ att spela till ett sĂ€mre odds. Hade du istĂ€llet spelat för 1000 kr hade du gĂ„tt miste om 400 kr. Över tid kan sĂ„dana skillnader avgöra om du gĂ„r plus pĂ„ din betting eller om du istĂ€llet gĂ„r minus.

Vilka bettingsidor erbjuder bÀst odds?

UtgĂ„ inte frĂ„n att en bettingsida har bĂ€st odds, bara för att de sjĂ€lva sĂ€ger att de till exempel Ă€r ”bĂ€st pĂ„ sport”. De flesta bettingsidor har riktat in sig pĂ„ att vara bĂ€st pĂ„ en viss sport eller en viss tĂ€vling. Kanske har de bĂ€st odds pĂ„ tennis eller bĂ€st odds pĂ„ basket, medan en av deras konkurrenter Ă€r vassare pĂ„ Allsvenskan i fotboll. Ett annat spelbolag kanske istĂ€llet har riktigt fina odds pĂ„ motorsport eller e-sport. DĂ€rför kan mĂ„nga spelbolag hĂ€vda att de har bĂ€st odds, utan att de nödvĂ€ndigtvis ljuger. De har bara bĂ€st odds pĂ„ olika saker. Dessutom kan ett spelbolag snabbt chocksĂ€nka ett odds och plötsligt bli bĂ€st pĂ„ just den marknaden, sĂ„ som spelare mĂ„ste du vara uppmĂ€rksam.

BÀst odds pÄ bettingsidor
BÀst odds pÄ bettingsidor

Sammanfattning om att hitta bettingsidor med bra odds

  • Inget spelbolag erbjuder bĂ€st odds pĂ„ allt – du mĂ„ste göra jĂ€mförelser.
  • AnvĂ€nd oddsjĂ€mförelsesajter för att spara tid och energi.
  • Skillnaden pĂ„ bra och dĂ„liga odds Ă€r större Ă€n du tror, sĂ€rskilt för höga insatser.
  • MĂ„nga bettingsidor nischar sig och erbjuder bĂ€st odds pĂ„ en viss sport.
  • Var uppmĂ€rksam pĂ„ oddsförĂ€ndringar och utnyttja oddsbonusar nĂ€r du vill spela med lite högre insats, utan att riskera mer av dina egna pengar.

Betyg

Snittbetyg 4.6 / 5. Antal röster: 9

Speltipsar.se » Bettingsidor med bra odds