Bettingbonusar för esport

betta pĂ„ esport ‱ bettingbonusar ‱ esport betting

5
(1)

LÀnge var det mÄnga som inte tog esport pÄ allvar. En del menade att den aldrig skulle kunna konkurrera med vanlig sport och att betting pÄ dataspel aldrig skulle vÀxa sig stort. Nu Àr esport etablerat och framtiden ser ljus ut. Dagens ungdomar lÀgger massor av tid pÄ dataspel och det Àr inte otÀnkbart Àr esport till och med blir större Àn fotboll pÄ lÄng sikt. Redan nu mÀrks trenden tydligt inom betting. Fler och fler vill betta pÄ esport och dÄ passar det bra att anvÀnda bettingbonusar för esport. Nedan ska vi titta pÄ hur sÄdana bonusar fungerar.

Bettingbonusar för esport
Bettingbonusar för esport 2021

Vilka spelbolag erbjuder bettingbonusar för esport?

Spelbolag brukar inte göra nÄgon skillnad pÄ sport och esport nÀr det handlar om bettingbonusar, Àven kallade oddsbonusar. AlltsÄ Àr det fritt fram att sjÀlv vÀlja och dÄ gÄr du bara till kategorin för esport och lÀgger dina spel pÄ esporter som CS:GO, Dota 2, LoL, Overwatch, Starcraft 2 osv. Med andra ord behöver du bara hÄlla utkik efter spelbolag med ett stort utbud av just esport. Som den nuvarande lagstiftningen ser ut Àr det vÀlkomstbonusen som Àr den enda bonusen som erbjuds. Det Àr den som du fÄr anvÀnda som bettingbonus. I samband med första insÀttningen kan du behöva vÀlja att vÀlkomstbonusen ska vara pÄ odds/betting istÀllet för pÄ casino.

Hur fungerar esportbetting med bonus?

Bettingbonusar eller oddsbonusar brukar fungera som en insĂ€ttningsbonus, vanligtvis pĂ„ 100 % upp till ett visst belopp. Är beloppet 100 kr skulle det i sĂ„ fall rĂ€cka att sĂ€tta in 100 kr för att fĂ„ 100 kr i bettingbonus och totalt 200 kr att spela för. Att sĂ€tta in mer pengar Ă€n taket för bonusen ger inte mer bonus. Enligt exemplet med 100 kr i bettingbonus skulle du fortfarande bara fĂ„ 100 kr i bonus om du satte in 500 kr, men i sĂ„ fall totalt 600 kr att spela för. Ett gott rĂ„d Ă€r att alltid lĂ€sa igenom bonusvillkoren och se exakt vad som gĂ€ller. NĂ„got som Ă€r bra med bettingbonusar för esport Ă€r att omsĂ€ttningskravet Ă€r förhĂ„llandevis lĂ„gt. Det brukar rĂ€cka att omsĂ€tta bonuspengarna 3-5 gĂ„nger till ett visst lĂ€gsta odds.

Fördelar med att anvÀnda bettingbonusar för esport

Den stora fördelen Ă€r att du fĂ„r lite extra pengar som du kan utnyttja för att antingen lĂ€gga fler spel eller spela med nĂ„got högre insatser Ă€n vanligt. MĂ„nga menar att det Ă€r enklare att vinna pĂ„ esport Ă€n pĂ„ vanlig sport, eftersom den Ă€r enklare att analysera. Inom esport finns det massvis av statistik som hĂ„ller mycket hög kvalitet. Inom vanlig sport kan saker vara en ren bedömningsfrĂ„ga av domaren eller linjedomaren. Bettar du pĂ„ esport med en bettingbonus kommer du upptĂ€cka att det inte finns nĂ„gon mĂ€nsklig faktor pĂ„ samma sĂ€tt. Även om en matchhĂ€ndelse handlar om ett avstĂ„nd sĂ„ litet att det inte kan ses med blotta ögat, sĂ„ kommer datorn se till att beslutet blir rĂ€tt. Dessutom skulle det bli rĂ€tt i 100 fall av 100. DĂ€rför Ă€r rekommendationen att lita mer Ă€n vanligt pĂ„ statistiken inom esport.

Betyg

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Speltipsar.se » Bettingbonusar för esport

Speltipsar.se Ă€r en oberoende jĂ€mförelsesajt för spelbolag som tillhandahĂ„ller odds och betting. Tredje part kan Ă€ndra eller avbryta bonusar/erbjudanden och Speltipsar kan ej hĂ„llas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden Ă€r endast tillgĂ€ngligt för personer över 18 Ă„r som Ă€r bosatta i Sverige. Var vĂ€nlig lĂ€s regler och villkor hos respektive spelbolag innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus. Spela ansvarsfullt.