Chatta med oss 0101821513 mail

Vill du betta i mobilen? Här är spelsajterna med bästa apparna

Publicerad:

Skrivet av:Fredrik Eliasson

Verifierat av

Jonas W

Hur skönt är det inte att kunna lägga några bets när du får känslan för en match eller spela några spins när du känner dig extra tursam? Det är mer än troligt att du just då inte sitter vid datorn utan istället bara har mobilen eller surfplattan tillgänglig. Genom apparna har du som spelare även möjlighet att i realtid följa matchen med statistik som uppdateras efter matchens gång. De flesta apparna är dessutom väldigt lätta och smidiga. Gillar du bettingsidor där du kan betta i mobilen? Då är detta inlägget för dig.

Här är vårt sjätte favorit speltips!

Betta i mobilen
Betta i mobilen 2021

Funktioner

Vilka funktioner krävs egentligen för att en bettingapplikation ska anses vara bra? Det kan filtreras ner till ett par egenskaper som kan anses vara extra viktiga. Bland de kriterierna som vi utgått från finns bland annat: kategoriupplägg, spelmarknader, användarvänlighet och tillgång till BankId. Med kategoriupplägg syftas framförallt på appens uppbyggnad, vilket med rätt design skapar ett bra flyt i appen. Det är viktigt att appen lätt sorterar olika sporter, ligor och evenemang på ett smart sätt. Bet365s app kan sortera sig bland de bästa apparna då du lätt hittar i menyn bland de olika sporterna vilket gör det simpelt att filtrera fram rätt match.

Även Unibet har ett bra upplägg i sin app, och det gäller även för Bethards applikation. I spelappen är det också viktigt att utbudet matchar det som finns på spelbolagets hemsida. Då det vid större matcher kan förekomma hundratals odds är det viktigt att lätt kunna sortera dessa. Ett till krav för att rankas bland de bästa apparna är att appens uppkoppling till servern är felfri. Det får inte ta längre tid att lägga ett spel i appen än om du skulle spela genom hemsidan. Det märks snabbt att både Bet365s och Unibets app uppfyller detta krav då appen skiftar mellan de olika sidorna blixtsnabbt.

Bästa apparna

Unibets app fungerar både för dig som använder sig av IOS eller Android. Appens prestanda är i toppklass och erbjuder många fina funktioner. Såklart är appen helt gratis att ladda ner och den påminner väldigt mycket om Unibets hemsida vilket underlättar för dig som är van att navigera genom deras portal. Via vänstersidan trycks menyn ner, där du sedan väljer om du vill gå till sidan för odds, casino eller något av Unibets andra utbud. Väl inne på sidan för odds kan du lätt filtrera utefter turnering, land, serie etcetera. Du som spelare har även möjligheten att live-betta vilket sker med hög hastighet.

Bet365 är ett spelbolag som de flesta hört talas om. Det är ett av världens största spelbolag och erbjuder såklart en mobilapp där du kan betta i mobilen. Appen har i stort sätt allt du som spelare kan önska dig. Den är snyggt designad och genomtänkt vilket gör det lätt att navigera sig runt bland matcherna och oddsen. Samma upplägg används för live oddsen vilket betyder att du inte behöver ödsla tid på att leta fram rätt spel och på så sätt se ditt spel gå förlorat om något oväntat skulle hända i matchen. Funktionen för cash-out har implementerats vilket gör appen till bland de bästa.

De två bästa apparna för att betta i mobilen

  • Kolla appens funktioner
  • Bet365 – Bäst för live spel
  • Unibet – Bäst design