Vill du betta i mobilen? HÀr Àr spelsajterna med bÀsta apparna

Hur skönt Àr det inte att kunna lÀgga nÄgra bets nÀr du fÄr kÀnslan för en match eller spela nÄgra spins nÀr du kÀnner dig extra tursam? Det Àr mer Àn troligt att du just dÄ inte sitter vid datorn utan istÀllet bara har mobilen eller surfplattan tillgÀnglig. Genom apparna har du som spelare Àven möjlighet att i realtid följa matchen med statistik som uppdateras efter matchens gÄng. De flesta apparna Àr dessutom vÀldigt lÀtta och smidiga. Gillar du bettingsidor dÀr du kan betta i mobilen? DÄ Àr detta inlÀgget för dig.

HĂ€r Ă€r vĂ„rt sjĂ€tte favorit speltips!

Betta i mobilen

Funktioner

Vilka funktioner krÀvs egentligen för att en bettingapplikation ska anses vara bra? Det kan filtreras ner till ett par egenskaper som kan anses vara extra viktiga. Bland de kriterierna som vi utgÄtt frÄn finns bland annat: kategoriupplÀgg, spelmarknader, anvÀndarvÀnlighet och tillgÄng till BankId. Med kategoriupplÀgg syftas framförallt pÄ appens uppbyggnad, vilket med rÀtt design skapar ett bra flyt i appen. Det Àr viktigt att appen lÀtt sorterar olika sporter, ligor och evenemang pÄ ett smart sÀtt. Bet365s app kan sortera sig bland de bÀsta apparna dÄ du lÀtt hittar i menyn bland de olika sporterna vilket gör det simpelt att filtrera fram rÀtt match.

Även Unibet har ett bra upplĂ€gg i sin app, och det gĂ€ller Ă€ven för Bethards applikation. I spelappen Ă€r det ocksĂ„ viktigt att utbudet matchar det som finns pĂ„ spelbolagets hemsida. DĂ„ det vid större matcher kan förekomma hundratals odds Ă€r det viktigt att lĂ€tt kunna sortera dessa. Ett till krav för att rankas bland de bĂ€sta apparna Ă€r att appens uppkoppling till servern Ă€r felfri. Det fĂ„r inte ta lĂ€ngre tid att lĂ€gga ett spel i appen Ă€n om du skulle spela genom hemsidan. Det mĂ€rks snabbt att bĂ„de Bet365s och Unibets app uppfyller detta krav dĂ„ appen skiftar mellan de olika sidorna blixtsnabbt.

BĂ€sta apparna

Unibets app fungerar bÄde för dig som anvÀnder sig av IOS eller Android. Appens prestanda Àr i toppklass och erbjuder mÄnga fina funktioner. SÄklart Àr appen helt gratis att ladda ner och den pÄminner vÀldigt mycket om Unibets hemsida vilket underlÀttar för dig som Àr van att navigera genom deras portal. Via vÀnstersidan trycks menyn ner, dÀr du sedan vÀljer om du vill gÄ till sidan för odds, casino eller nÄgot av Unibets andra utbud. VÀl inne pÄ sidan för odds kan du lÀtt filtrera utefter turnering, land, serie etcetera. Du som spelare har Àven möjligheten att live-betta vilket sker med hög hastighet.

Bet365 Àr ett spelbolag som de flesta hört talas om. Det Àr ett av vÀrldens största spelbolag och erbjuder sÄklart en mobilapp dÀr du kan betta i mobilen. Appen har i stort sÀtt allt du som spelare kan önska dig. Den Àr snyggt designad och genomtÀnkt vilket gör det lÀtt att navigera sig runt bland matcherna och oddsen. Samma upplÀgg anvÀnds för live oddsen vilket betyder att du inte behöver ödsla tid pÄ att leta fram rÀtt spel och pÄ sÄ sÀtt se ditt spel gÄ förlorat om nÄgot ovÀntat skulle hÀnda i matchen. Funktionen för cash-out har implementerats vilket gör appen till bland de bÀsta.

De tvÄ bÀsta apparna för att betta i mobilen

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Speltipsar.se » Betta i mobilen