Allmänna villkor

Allmänna villkor är till för att förtydliga vår roll och vad Speltipsar.se gör med dina uppgifter. Vi har några allmänna villkor som du accepterar genom att besöka och surfa runt på vår hemsida som du kan läsa mer om nedan.

§1 Personuppgifter

Alla våra besökare påSpeltipsar.se måste vara över 18+ och inget annat.Speltipsar.se hanterar inte några ansökningar från besökare eller kunder och inga personuppgifter lagras på webbplatsen. Speltipsar.se är endast en jämförelsetjänst som förmedlar besökare till olika företag och alla ansökningar hanteras av de spelbolag som vi hänvisar till.

§2 Ansvar

Speltipsar.se kan ej ansvara över avtal, skador eller andra konflikter som sker mellan spelaren och spelbolaget. Ersättning kan aldrig krävas av Speltipsar.se och vi kan ej heller ses som delaktig i eventuella tvister. Speltipsar.se kan inte garantera eller ansvara över att den information som står på vår hemsida eller spelbolagets hemsida är 100% korrekt. För att se de allmänna villkoren som gäller för respektive casino vänligen besök respektive spelbolags hemsida för mer information.

Hasardspel ska endast ses som underhållning och vi rekommenderar aldrig privatpersoner med svag ekonomi att spela på bettingsidor. Vi tycker också det är viktigt att man gör en budget innan man väljer att spela för att vara säker på att man har råd att förlora

Hur bra har din upplevelse varit?
0 / 5 0
Speltipsar.se

Speltipsar.se är en oberoende jämförelsesajt för spelbolag som tillhandahåller odds och betting. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och Speltipsar kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden är endast tillgängligt för personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive spelbolag innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus. Spela ansvarsfullt.

Sidor med ytterligare information

Speltipsar.se - spela ansvarsfullt - 18+

Spela ansvarsfullt